Stickade tröjor, rotfrukter och BF-nedräkning

Tog en kort promenad i höstsolen idag (tack fogarna för de steg jag fick).

Älskar den här tiden på året då man får gå ut i det kalla solskenet i en tjock tröja eller mysa inomhus med en filt. Förutom att jag oftast svettas som en gris och mest vill gå omkring i stödstrumpor och underkläder. Smidigt då jag dessutom vuxit ur de flesta gravidkläderna.

Aldrig har jag väl väntat så mycket på att sommaren ska vara över – då kommer ju bebisen. Bara 9 dagar till BF nu. Men det är klart, om jag går över tiden med 2 veckor så är det ju 25 dagars väntan. Hur ska man förhålla sig till dagen D? Känns deprimerande att lägga till 2 veckor efter att ha räknat ner i 40 veckor, bara för att gardera sig. Men kanske säkrast för att undvika att blir tokig?

En kommentar till “Stickade tröjor, rotfrukter och BF-nedräkning”

  1. Jag tycker att det var jättesvårt att förhålla mig till bf och att försöka räkna med att gå över tiden. Att åka på små små utflykter men min man var nog roligast. Men det var svårt. Som nån slags mellanrumstid utan substans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *