Prestera hållbart. Som människa, ledare och medarbetare.

Vi lever i ”framgångens och resultatens tid”. Vi är det vi gör och många identifierar sig med sin prestation.

Men vad händer när vårt prestationsbehov riskerar vår hälsa, våra relationer och till och med våra resultat? Hur kan vi hitta en dimmer till vår superkraft och balansera vårt behov av att lyckas?

Jag driver eget företag som ledarskapskonsult, föreläsare, coach och KBT-terapeut. Jag brinner för att hjälpa individer och företag prestera på ett medvetet och hållbart sätt. Jag baserar mycket av mitt arbete på mina 20 år av ledarskapserfarenhet från globala företag och ideella organisationer och den ’prestationsdetox’ jag själv gjort.

Jag är även den av konsultgruppen Oxy Group – ett gäng riktigt vassa och erfarna konsulter som brinner för att utveckla hållbara individer och arbetsplatser.

TJÄNSTER

Utbildningar, föreläsningar & workshops
  • Psykologisk trygghet – jag är certifierad i verktyget Fearless Organization Scan som mäter och utvecklar psykologisk trygghet i team. Baserat på Amy Edmondsons forskning.
  • Ledarskapsprogram – Genom skräddarsydda program utrustar vi ledare för att leda högpresterande team i osäkra och komplexa sammanhang.
  • Effektiva team – Jag jobbar med teamutveckling och är bland annat certifierad i verktyget  Team Pro 
  • Självledarskap – hur kan vi ge oss själva de bästa förutsättningarna att prestera långsiktigt 
  • Hållbara individer och organisationer – Nycklar för hållbar prestation. Hur vi förebygger negativ stress.
  • Team coaching: How can the team work in a more sustainable way, learn from each other and find the trust required to be a high-performing team?
Coaching

Coachingprogram för individer, ledare och team.

Behöver du ett bollplank i din roll som ledare? Vill du göra förändringar i ditt liv? Har du svårt att få tiden att räcka till? Är det kanske dags att byta karriär?

Jag är certifierad i vertyget EQ-i 2.0 som mäter och utvecklar emotionell intelligens – ett effektivt sätt att mäta effekterna av coachingprogram.

Läs mer

Vill du veta mer?