Coaching

1-1 Coaching

Vill du göra förändringar i ditt liv?

Har du svårt att få tiden att räcka till?

Är det kanske dags att byta karriär?

Med mig som coach får du:

   • Hjälp med att definiera och nå dina mål
   • Verktyg för beteendeförändring
   • Stöd till personlig utveckling
   • Struktur för att behålla motivationen
   • Uppmuntran att höja prestationsnivån

Prestationsdetox – 6 månaders coachingprogram

Vi lever i ”framgångens och resultatens tid”. Vi är det vi gör och identifierar oss med vår prestation. Samtidigt drabbas fler av psykisk ohälsa och stressrelaterade problem. Duktighetskulturen och jämförselsehetsen sätter sina spår.

Jag brinner för att hjälpa presterare hitta ett hållbart förhållningssätt till sin superkraft. Forskning visar att en prestationsbaserad självkänsla markant ökar risken för utmattning. Jag brinner för att hjälpa prestationsberoende personer förebygga utmattning genom att arbeta med sina prestationsmönster.

Prestsationsdetox är ett 6 månaders internsivt och skräddarsytt coachingprogram som hjälper dig prestera på ett hållbart och förebygga negativ stress. Du jobbar med dina prestationsmönster och hittar mer gynnsamma beteenden genom beprövade KBT-metoder. Du lär dig balansera din superkraft och nå din fulla potential.

Programmet bygger på min egen Prestationsdetox – ett experiment jag gjorde när jag som marknadsdirektör pushade mig själv till flera stressrelaterade kollapser.

Programmet innehåller:
– 1 konsultation där vi formulerar ditt individuella mål för programmet via Zoom
– 9 coachingsessioner á 50 min via Zoom
– 5 moduler med övningar och verktyg
– Emailstöd mellan coachingtillfällen
– Medlemskap i gruppen ’Prestationiterna’ där du får stöd av och delar erfarenheter med andra presterare

Hitta en dimmer till din superkraft och balansera ditt behov av att lyckas.

Friskvårdsbidrag gäller.

Välkommen att boka eller hör av dig om du har frågor – kontakt@emmavallin.se

Gruppcoaching – Prestationscirkeln

Ett gruppcoachingformat för dig som vill prestera hållbart och hitta verktyg för att hantera negativ stress?

Vi träffas 5 kvällar 18-20:00 via Teams eller i mysiga lokaler centralt i Stockholm med gott om avstånd.

Du jobbar med ditt individuella utvecklingsmål samtidigt som du får stöd och inspiration av gruppen. Jag delar med mig av verktyg och övningar, ibland som hemuppgift 😊. Vi delar vi med oss av våra erfarenheter, lär oss hantera vardagsstressen och inspireras till förändring. Vi avslutar varje tillfälle med en kort meditation.

Max 5 deltagare per grupp. Friskvårdsbidrag gäller.

Är du intresserad att delta under 2021? Gör gärna en intressanmälan nedan.

[contact-form to=”kontakt@emmavallin.se” subject=”Boka coaching /gruppcoaching”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Jag är intresserad av” type=”checkbox-multiple” options=”Individuell coaching,Prestationsdetox,Gruppcoaching”][/contact-form]

Jag som coach

Jag är en diplomerad coach (International Coach Federation)  och brinner för att hjälpa människor och företag att prestera hållbart. Jag utbildar mig till KBT-terapeut samt skriver och föreläser om prestation. Som coach är jag inkännande, utmanande och motiverande.

Min erfarenhet av styrelse- och ledningsgrupparbete inom både stora företag och ideella organisationer hjälper mig relatera till ledarskapsutmaningar och karriärfrågor.

Min egen prestationsdetox, som följde en lång period av negativ stress och stressrelaterade hälsoproblem, gav mig insikter om hur vi kan skapa mer hållbara liv, till vardags och på jobbet.

Från min karriär inom varumärkesbyggnad och affärsutveckling plockar jag värdefulla kunskaper om hur vi kan planera och strukturera våra liv. Om det är något framgångsrika varumärken gör bra så är det att kompromisslöst fokusera på det som är viktigt – något vi alla kan lära oss mycket av.

Jag har arbetat utomlands i 15 år vilket ger mig värdefulla perspektiv, en möjlighet att utmana samhällsnormer och annorlunda inspel som coach.

Mitt erbjudande

Jag erbjuder paket om 3, 6 eller 10 coachingtillfällen. Första samtalet är gratis.

Steg 1: Uppstart-samtal då vi diskuterar din situation idag och sätter mål för coachingen.

Steg 2: Vi har sedan samtal var annan till var tredje vecka över telefon/Skype. Då vi utvärderar framsteg/hemuppgift, behandlar dagens ämne och avslutar med tydliga nästa steg och reflektion.

Steg 3: Sista samtalet då vi tar upp lärdomar och måluppfyllelse.

Min mottagning ligger på Sveavägen i Stockholm med jag coachar ofta via Zoom.

Vad säger mina klienter säger

”Om du vill ta din professionella och personliga utveckling till nya höjder – jobba med Emma!” Jon, Västerås

”Under min coachning med Emma fick jag upp ögonen för nya möjligheter i livet.” Kristin, Stockholm

”I am progressing through a change in career. I would strongly recommend anyone in a similar situation as me to explore coaching with Emma.” Willeke, UK

Fler rekommendationer