Prestera hållbart. Som människa, ledare och medarbetare.

Emma Vallin, coach, ledarutvecklare, föreläsare
Emma Vallin, coach, ledarutvecklare, föreläsare – Valevi AB

Vi lever i ”framgångens och resultatens tid”. Vi är det vi gör och identifierar oss med vår prestation. Din förmåga att leverera när det verkligen gäller har sannolikt tagit dig dit du är idag.

Men vad händer när vårt prestationsbehov riskerar vår hälsa, våra relationer och till och med våra resultat? Hur kan vi hitta en dimmer till vår superkraft och balansera vårt behov av att lyckas?

Jag brinner för att hjälpa individer och företag prestera på ett medvetet och hållbart sätt. Som coach och ledarskapsutvecklare drar jag nytta av mina 15 år av ledarskapserfarenhet från globala företag och ideella organisationer och den ’prestationsdetox’ jag själv gjort.

Genom att jobba med våra prestationsmönster kan vi förebygga negativ stress och nå vår fulla potential.

TJÄNSTER

Coaching

Vill du göra förändringar i ditt liv? Har du svårt att få tiden att räcka till? Är det kanske dags att byta karriär? Boka coaching med mig. Första samtalet alltid gratis.

Prestationscirkeln, ett gruppcoachingformat. Höstens grupp är nu fullbokad. Hör av dig till kontakt@emmavallin.se om du är intresserad av cirkel som startar våren 2021.

Läs mer

Föreläsningar & Workshops

Är du eller ditt företag intresserade av prestationsmönster och vill ha inspiration till att skapa en hållbar arbetsmiljö? Boka in en föreläsning, workshop eller ett frukostseminarium med mig.

Läs mer

Ledarskapsutveckling

Jag erbjuder bland annat:

    • Workshops för HR-team och ledningsgrupp: ’Hur leder vi högpresterande individer så de hålla i längden’
    • Ledarskapscoaching: Program om 6 eller 10 tillfällen där förankringsmöte med närmaste chef och EQi 2.0 test ingår. Möjlighet till EQi 360 undersökning
    • Stressprevention: Individuellt coachingprogram om 6 eller 10 tillfällen där förankringsmöte med närmaste chef och EQi 2.0 personligt test är tillgängligt. Stressprevention för grupper; föreläsning samt workshop.
    • Teamcoaching: Hur kan teamets arbeta på ett mer hållbartsätt, lära av varandra och hitta den tillit som krävs för att vara högpresterande team?

Läs mer 

Valevi AB, Hornsbergs Strand 65, 112 16 Stockholm

Vill du veta mer?