Om Emma Vallin

Emma Vallin, coach, speaker & leadership consultant

Jag är coach, ledarutvecklare och föreläsare. 

ICF-certifierad coach med fokus på prestation och självledarskap. Jag skriver om jämförelsehets, prestation och stress. En före detta prestationsberoende marknadsdirektör och brinner för att hjälpa människor prestera hållbart.

Jag har spenderat större delen av min karriär med att bygga globala varumärken. Jag har haft olika ledarskapsroller på allt från globala bolag till frivilligorganisationer. Jag har bland annat jobbar i London, Sydney och Rom.

Efter en period med negativ stress valde jag att utmana mitt prestationsberoende, gjorde vad jag kallar en Prestationsdetox. Ett experiment där jag under ett år slutade jaga prestera, framgång och makt. Resultaten både vad gäller mitt välmående och det jag faktiskt levererade var otroliga. Jag upptäckte en ny passion för att hjälpa andra och utbildade mig till coach 2016, idag med mottagning i centrala Stockholm. Jag pluggar även till psykoterapeut med KBT-inriktning.

Emma Vallin, coach, speaker & leadership consultant

Jag tror på att förebygga negativ stress och utmattning genom att jobba med våra prestationsmönster. Jag erbjuder workshops, föreläsningar och ledarskapsutbildningar till företag. Jag jobbar med individ- och gruppcoaching.

Jag fick min första son 2016 och min andra 2019. Jag bor på Kungsholmen i Stockholm med min sambo och hänger så ofta jag kan på Valdemarsön i Södermanland.

Kontakta mig gärna om du vill samarbeta eller veta mer