Vem är då jag?

 Kul att du undrar

ICF-certifierad coach med fokus på prestation och självledarskap. Jag skriver om jämförelsehets, prestation och stress. En före detta prestationsberoende marknadsdirektör och brinner för att hjälpa människor prestera hållbart.

Jag har spenderat större delen av min karriär med att bygga globala varumärken. Jag har haft olika ledarskapsroller på allt från globala bolag till frivilligorganisationer. Jag jobbade bland annat i London under 8 superroliga och intensiva år.

Efter en period med negativ stress valde jag att utmana mitt prestationsberoende, gjorde vad jag kallar en Prestationsdetox. Ett experiment där jag under ett år slutade jaga prestera, framgång och makt. Resultaten både vad gäller mitt välmående och det jag faktiskt levererade var otroliga. Jag upptäckte en ny passion för att hjälpa andra och utbildade mig till coach 2016, idag med mottagning i centrala Stockholm. Jag pluggar även till psykoterapeut med KBT-inriktning.

Jag tror att vi kan förebygga mycket negativ stress och utmattning genom att lära oss hållbar prestations. Jag erbjuder webinarier, workshops, föreläsningar och ledarskapsutbildningar till företag och organisationer. Jag jobbar med individ- och gruppcoaching.

Jag fick min första son 2016 och min andra 2019. Jag bor på Kungsholmen i Stockholm med min sambo och hänger så ofta jag kan på Valdemarsön i Södermanland.

Välkommen!